KUN levering i KBH 249.-

Man - Lør: 10:00 - 17:00

Handelsbetingelser

Nedenfor kan du finde alle de handelsbetingelser der er gældende når du handler hos https://www.norreportcykler.dk/ Der er taget højde for den danske lovgivning, detail handel på internettet og købeloven.

Garanti inkluderet i cykler

Når du handler hos Nørreport Cykler har alle nye cykler som vi sælger 2 års garanti på:

Der er ikke garanti på dæk og slange hvis det er almindeligt dæk, dog med punkterfrie dæk har man 6 mdr. garanti på dæk.

2 års service: Vi strammer, smører og justerer hele cyklen men vi skifter ikke nået som ikke er indenfor garantien beskrevet ovenfor.

Levering

Når du handler på nettet, har du altid mulighed for at få dine varer leveret, efter at have gennemført købet. Nørreport Cykler sørger for at leverer alle ordrer påsat indenfor max 3 hverdage, og håndterer selv leveringen. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om de forskellige fragtfirmaer, da du kun skal være i kontakt med ét firma. Det er nemlig en samlet løsning du får hos os.

Returnering

Når du handler på nettet og hos Nørreport Cykler har du ret til at fortyde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven, dog skal varen returneres til os senest 14 dage efter at du har modtaget den. Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Således at varen er i stand til at blive sat til salg igen. Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke har mulighed for at returnere varen, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varen sendes retur på købers ansvar.

Betaling

Nørreport Cykler modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. Nørreport Cykler bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Nørreport Cykler vil dække returnerings-omkostninger i et rimeligt omfang. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Ved returnering, rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Nørreport Cykler,
Nørre Voldgade 11, 1358 København

Tlf. +45 33 11 00 16
Email: norreportcykler@gmail.com

error: Alert: Indholdet er beskyttet!